Черната Златка е бременна?

02.03.2014 09:01 | Видян 2499 пъти

Черната Златка е бременна?

Плеймейтката и победителка от "Биг Брадър ол старс" Златка Димитрова най-вероятно е успяла да зачене от приятеля си Миро, пише БЛИЦ. Поне така решиха водещите на "Жените говорят" по TV7 Ива Екимова и Венета Харизанова по време на гостуването на Черната Златка при тях.

В студиото на Вени и Ива моделката се появи видимо наедряла. От прилепналите дрехи, с които сме свикнали да я асоциираме нямаше и помен, а единственото, което се виждаше от облеклото й бе напращялата й гръд. На въпрос на водещите дали е бременна, Златка отрече, но загадъчната усмивка на лицето й - издаваше друго.

"Човекът до мен много ме промени. Успокоих се и пораснах!", сподели "черното изкушение". "Нямам от какво да чистя името си. Това, че известността ми е тръгнала от конкурса "Мис Плеймейт" не е важно. Важното е, как я използвам от тук нататък", допълни тя.

В същото предаване гостуваше и дизайнерът Ники Божилов, който представи новата си колекция от облекла. Подканена от водещите да избере модела, който най-много й допада, Златка Димитрова се хвърли на широк блузон в два цвята. Водещите веднага заподозряха, че причината, за това  е растящия в утробата на риалити звездата нов живот.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Холивудски звезди участват в римейк...

Ед Уестуик (“ Клюкарката“), Джон Хана („Мумията“) и...

Няма коментари към тази новина !