Вини Джоунс към Иван и Андрей: Вие гейове ли сте?

01.03.2014 09:00 | Видян 2014 пъти

Вини Джоунс към Иван и Андрей: Вие гейове ли сте?

Суперзвездата в новия сезон на „Къртицата" Вини Джоунс помисли Иван и Андрей за хомосексуалисти. Преди да влезе в Базата на риалитито, актьорът бе подложен на продължителен разпит за мнението си за участниците, ама така както само Иван и Андрей си могат - с безумни въпроси и шеги, на които българската публика отдавна е свикнала, но не и английското ухо на Вини.

Лошото момче на Холивуд търпеливо понесе инфантилното поведение на водещите, но накрая не издържа и директно ги попита дали са педали, защото уж така бил чул. Иван и Андрей доста се сконфузиха от въпроса, но след неловкото мълчание обърнаха нещата на майтап и се прегърнаха, не съвсем по мъжки. Те продължиха живото включване по предварителния сценарии, но не спряха да подмятат шеги и за сексуалната си ориентация, дори Иван си предложи „услугите" на Вини, за да не изглежда толкова притеснен. Футболистът обаче най-невъзмутимо го отряза с думите „Много си ми дребничък!".

Дори и последвалия разговор за любовните преживявания на холивудската звезда не отклони вниманието му от „нестандартното" държание на двойката водещи. В крайна сметка от ситуацията ги измъкна актрисата Теодора Духовникова, която смени тона на разговора още с влизането си в студиото.

снимка: Агнес Асенова

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !