Вини Джоунс:Няма да се поддам на красивите участнички

28.02.2014 16:10 | Видян 2111 пъти

Вини Джоунс:Няма да се поддам на красивите участнички

Звездата от А-листата на Холивуд - Вини Джоунс, пристигна в София и директно от ВИП-а на летището, легендарният актьор се отправи към столичен хотел, където даде единственото си интервю за българска телевизия. Пред камерата на „Поверително от NL” той споделя:

„Влизам в Къртицата 2, за да се забавлявам. Няма да се поддам на изкушенията на красивите участнички в риалитито”.

Лошото момче на английския футбол разкри, че вече се е отдал на много по-спокоен живот и определено предпочита голфа пред силовите и агресивни спортове. На въпроса кой е най-добрият му приятел сред холивудските знаменитости Джоунс заяви, че това е Мики Рурк. Бившата футболна легенда призна, че  вярва в Съдбата и бе категоричен, че когато човек има позиции в обществото не бива да се държи зле с хората, които не са имали този късмет.

„Трябва да си смирен и да помагаш. Никога не забравям от къде съм тръгнал и сега просто се наслаждавам на живота”, емоционално призна актьора пред Николета Лозанова. Цялото интервю по TV7, на 1-ви март, точно в 22:30 часа.

„Поверително от NL” пръв разкри новата светска драма – свиреп скандал скара Мария и Емилия. Камерата на най-горещият телевизионен таблоид забеляза зараждащия се скандал, часове преди бляскавата церемония по раздаването на наградите на телевизия Планета. В окото на бурята са дългогодишните приятелки Мария и Емилия.

 Бдителните репортери на Николета Лозанова, нямаше как да подминат факта, че при влизане в Националния дворец на културата, фолк дивите не размениха нито дума. Любимките на публиката, освен близки приятелки доскоро бяха и еталон за възпитано и елегантно поведение. Кой би могъл да предположи, че двете не си говорят?

Ситуацията е повече от неприятна. Видно е, че отношенията помежду им са смразяващи. Можем само да гадаем за размера на скандала, довел до раздора между Емилия и Мария.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Серебренников с пола в Кан

Известният руски режисьор Серебренников се яви на среща...

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !