Сашо Дончев с "Бентли" за половин милион

27.02.2014 14:30 | Видян 4181 пъти

Сашо Дончев с

С нов баровски автомобил се придвижва от няколко дни босът на "Овергаз" Сашо Дончев. Мустакатият бизнесмен от Ямбол броил почти 500 000 лева за чисто нова лимузина "Бентли Континентал", узна "Уикенд" от негови съратници.

Аристократичният британски автомобил е решен в класически черен цвят и е изкючително мощен - возилото е с внушителните 625 конски сили и без проблем вдига 280 км/ч на пътя. Уникалното "Бентли" е с висчки възможно екстри, предлагани от производителя,а в добавка е допълнително тунинговано в сервиза "Овърдрайв", който е собственост на големия му син Даниел.

Именно наследникът на газовия крал е напазарувал от Англия чисто новото возило, купено впоследствие от баща му. Колата била внесена в края на 2013-а година по заявка на земеделски производител от Добрич. Онзи обаче се намръщил на високата цена от 250 000 евро, която набъбнала вследствие на допълнителния тунинг, и помолил за отсрочка при плащането, както и за отстъпка в цената.

Така от ситуацията се възползвал Сашо Дончев, който харесал бентлито и без да се пазари го купил от автосалона на големия си син. Новата лимузина на шефа на "Овъргаз" е с регистрационна табела 1991, която е отличителна за всички автомобили на фамилията Дончеви.

Познати на газовия крал разкриват, че покрай големия си син Даниел мустакатият бизнесмен се пристрастил към поръчковите автомобили. Дотолкова, че обещал да купи и уникален "Ролс Ройс Силвър Глоуд" от 1965г. , който се ремонтира и възстановява в автосервиза на наследника му повече от 6 месеца.

 

Снимка: bia-bg.com 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Евелин Костова от Съни бийч бременна...

Актрисата Евелин Костова ще става майка за втори път....

24 май в обявен за Ден на България в...

24 май в обявен за Ден на България в Лас Вегас с...

Няма коментари към тази новина !