Ани Владимирова залюби младок

26.02.2014 17:15 | Видян 2778 пъти

Ани Владимирова залюби младок

Ани Владимирова цъфти заради бурна любов с млад тенисист, научиха "Всеки ден" хора от най-близкото ѝ обкръжение. Психоложката на "Къртицата" е на крилете на любовта, след като завъртя главата на 25-годишния Веселин, с когото се запознали на корта за тенис в столичния квартал "Лозенец".

Открай време 25-годишната Ани е известна със страстта си към по-млади мъже. След тежкия, мъчителен развод, който тяпреживя с вече бившия си съпруг, психоложката залитна по младоци. Именно затова Владимирова се подложила на редица пластични интервенции, за да подмлади лицето си.

Най-новата тръпка на психоложката е млад столичанин, който завършва магистратура в УНСС. Веселин и Ани се запознали на тенис корта в клуба, където и двамата тренират няколко пъти седмично. Именно Владимирова била по-настоятелна в отношенията им тъй като Веско имал респект към личността ѝ. Тя обаче бързо скъсила дистанцията помежду им, като канела момчето на фреш и кафе в бара на спортната база и двамата раздумвали по различни тематики.

Запзнати разказват, че връзката между Ани и Веселин е по-скоро на сексуална основа, отколкото на емоционална. Те се виждали не повече от 2-3 пъти на седмично, а на заведение се засичали изключително рядко. Официално от 3 години Ани всъщност е сгодена за 13 години по-младия от нея кинезитерапевт Милен Суваджиев. Очевидно обаче помежду им нещата са започнали да куцат, след като Владимирова е тръгнала да налита на други мъже, коментират в столичните среди.

 

Снимка: prnew.info

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !