Нова музикална звезда се надпява с Поли Генова и Дичо

26.02.2014 11:10 | Видян 1400 пъти

Нова музикална звезда се надпява с Поли Генова и Дичо

На изискано събитие в Бедрум Премиум Клуб, очарователната IZZY – най-новото лице на “Bon-Bon Music” представи дебютното си парче. Още с първите тонове на сингъла си „Стъпка по стъпка”, тя демонстрира глас, оценен от гостите на събитието единодушно като „изключителен”.
                                                                                                      
Въпреки, че е едва 13-годишна, IZZY вече има солидно музикално присъствие. Музикалното й образование стартира в детска група „Бон-Бон”, а по-късно продължава в Националното музикално училище „Любомир Пипков”, специалност – класическа китара. Връзката й с Бон-Бон обаче не е прекратена – нещо повече, тя продължава да участва във всички проекти на групата и има съвместни телевизионни изяви за благотворителни каузи заедно с наложени музиканти като Поли Генова, Орлин Павлов, Кристо, Криско, Графа, Веселин Маринов. Заедно с „Бон-Бон” участва в телевизионния проект „Великолепната шесторка” (Btv), включва се в инициативата на УНИЦЕФ за набиране на средства за подпомагане пострадалите в Хаити, участва в проекта „Българската Коледа”, посланик е на добра воля в „Приемна грижа за децата”.

Освен груповите й изяви, тя е солист на  българската версия на песента Light It Up Blue - превърнала се в световен химн на Autism Speaks. Талантливата IZZY се занимава сериозно с балет (танцува във „Вая студио”) и рисува.

Сингълът „Стъпка по стъпка” е вдъхновен от собствения й житейски път и личния стремеж за покоряване на голямата сцена, а текстът е написан от Рейчъл Роу. Видеото е дело на режисьора Васил Стефанов, който с изключителен финес пресъздава страстта и вдъхновението на диаманта IZZY , която всеки ден, стъпка по стъпка, в изящен танц заедно с приятелите си, следва мечтата си. Продуцент на проекта е “Bon-Bon Music”, които за пореден път демонстрират изключително елегантен, стилен и балансиран, спрямо възрастта на изпълнителката, музикален проект. Хореограф на песента е хореографът на „Бон-Бон” - Жасмина Стоянова. Участие в сингъла имат и младите рапъри Nicko и Sharbi, които също са също част от „Бон-Бон”.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Няма коментари към тази новина !