Братът на Салма Хайек погуби човек в катастрофа

25.02.2014 13:00 | Видян 1598 пъти

Братът на Салма Хайек погуби човек в катастрофа

По-малкият брат на актрисата Салма Хайек - Сами Хайек, се врязал в пикап, като един от пътниците в него ударил лошо главата си и починал на място, съобщава blife.bg. Фаталната катастрофа се случила преди два дни в Лос Анджелис.

40-годишният брат на звездата изгубил контрол над със своя скъп спортен автомобил и влязъл в насрещното движение на булевард "Sunset" в Ел Ей. Той се врязал в пикап Toyota Tacoma, като един от пътниците в него ударил лошо главата си и починал на място.

Сами Хайек е хоспитализиран, тъй като има няколко счупени ребра и лицеви разкъсвания. Шофьорът на пикапа също е в болница със счупен крак. Инцидентът е все още в процес на разследване.

Сами е женен за дизайнерката на бижута Даниела Вилегас и двамата живеят в престижния квартал на Ел Ей "Холивуд Хилс". Сами работи като дизайнер на мебели и дори е проектирал неща за дома на Брад Пит и Анджелина Джоли.

Властите все още се опитват да се свържат с близките на жертвата, която е описана като мъж от мексикански произход на около 43 години.

Сами и Салма са родени в семейството на мексиканската оперна певица Диана Хименес Медина и бизнесмена от ливански произход - Сами Хайек Домингес, който е бил кмет на град Коацакоалкос, Мексико.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Продуцент спря новата песен на Мара...

Ненчо Касъмов спря новия клип на Мария заради бившата си...

Аз вярвам в Бог, не е белобрад...

Едно от известните лица на рапа у нас - Венци Венц,...

Няма коментари към тази новина !