Вики Бекъм: Няма да се оплаквам от славата

24.02.2014 13:20 | Видян 1806 пъти

Вики Бекъм: Няма да се оплаквам от славата

През февруари Виктория Бекъм украси корицата на испанското Vanity Fair, a ето че през март блести на страниците на американското сп. Allure. Открай време дизайнерката стои далеч от клюките и отговаря на въпроси, свързани единствено с кариерата, любовта ѝ към Дейвид и децата и личния ѝ стил. А той прави впечатление на всички!

В медията Вики позира пред фотографа Алекси Любомирски, а във фотосесията е облечена с тоалети на нейната марка Victoria Beckham, Marc Jacobs и Thom Browne.

Ето и някои акценти от интервюто:


За съпруга си Дейвид:

 Дейвид Бекъм е най-невероятният мъж, когото съм срещала. Той е фантастичен баща. Невероятно талантлив е и е чудесен съпруг. Подкрепях го през всичките тези години и той се гордее с мен и ме подкрепя също. Много сме еднакви, когато сме си у дома.

За папараците:

Чувствам се много некомфортно заради тях Колкото повече остарявам, толкова по-некомфортно ми става от цялата тази работа. Обичам да водя децата си на училище и после да ходя на работа Не искам да имам публичен живот. Знам, че славата не е палто, което може да сложиш и после да свалиш, когато решиш, затова няма да се оплаквам от нея. Но с Дейвид обожаваме да посещаваме ресторанти, които са по-уединени и в които има една малка задна врата, от която можем да излезем, когато решим.

Как се грижи за кожата си:

Има един дерматолог в Лос Анджелис – Харолд Лансър – и аз ползвам всичките му продукти.

За разкрасителните си трикове:

Не си бръсна краката. Подложих се на лазера епилация, което е страхотно според мен. Можеш да отидеш отново на процедура, ако започнат да ти поникват тук-там някои косъмчета, но аз се оказах късметлийка и не ми се наложи да го правя пак. Това е един от най-добрите съвети за красота, който Ева Лонгория ми сподели. Тя е кръстницата на Харпър.

Какъв грим харесва:

Това е най-хубавото а работата ми – работя с най-талантливия гримьор в индустрията и той постоянно ме съветва, така че да си избера и точните продукти.

Кое е любимото ѝ упражнение:

Тичам между 3 и 6 км на ден. Освен това правя между 3-5 часа упражнения с треньорката Трейси Андерсън седмично. Наблягаме много на ръцете и краката.

Източник: Dnes.bg

Снимка: сп. Allure

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Няма коментари към тази новина !