Ексдепутат забърка Мисис България Ана Иванова с Бербатов

21.02.2014 16:30 | Видян 3426 пъти

Ексдепутат забърка Мисис България Ана Иванова с Бербатов

Бившият депутат Иво Атанасов влезе в закачлив диалог от профила си във фейсбук с Мисис България Ана Иванова, която е и единствената българка в партията на скандалния президент Франсоа Оланд. В закачката бе намесен и футболистът Димитър Бербатов, който преди броени дни бе трансфериран за няколко сезона в отбора на принц Алберт. Българката пък от години прави успешна кариера в Монако.  

"Попитах Ани Иванова, Мис "България Вселена 2008", която живее в Монако, дали вече е успяла да се види с не само моя любимец Митко Бербатов. А тя ми отговори: "За какво мислиш, че са ми тези крила?", написа многозначително бившият червен депутат.

Интригата се заплита още повече, тъй като преди време името на Мисис България бе замесено с друга спортна звезда - Новак Джокович. Неотдавна той си купи апартамент в съседство с българката, а папараци ги засякоха заедно в луксозен ресторант. Тогава красавицата отрече да има авантюра между тях, тъй като от години има мъж до себе си.

Ана Иванова отпразнува рождения си ден с частно парти в изискан клуб в Монако. Дали сред гостите й са били Джокович и Бербатов, остава в тайна.

Снимка: ВИП Комюникейшън


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !