Хубавата Елена избира апартамент за Бербо

15.09.2008 15:25 | Видян 14238 пъти | Гласували 4

Хубавата Елена избира апартамент за Бербо

Хубавата Елена, която изгледа на живо първия мач на своя възлюбен Димитър Бербатов, пристигна в Манчестър непосредствено след срещата в Ливърпул и се захвана на работа, съобщи в. “24 часа”. Първата задача на красавицата бе да каже тежката си дума за мястото, където двамата с Митко ще живеят по време на престоя му в “Юнайтед”. Митко бе свел опциите до два апартамента, но те трябваше да минат през набитото, почти дизайнесрко око на половинката му, за да се стигне до финалното решение.

В крайна сметка стана ясно, че звездната футболна двойка ще живее в апартамент в Манчестър, а не в имението  на уелския полузащитник Роби Савидж в Чешир. Новото жилище на капитана на България и нежната част от живота му е на практика копие на стария апартамент в Лондон. Единствената разлика е, че новата придобивка е с една стая по-голяма. Бербо и Елена наеха специална фирма, която премести с камиони цялото им имущество от Лондон в Манчестър. Това стана в деня на дебюта на българския нападател на “Анфилд”. Веднага след загубата пък на него му се наложи да се настройва за предстоящия в сряда първи за сезона  мач в Шампионкста лига на настоящия клубен еврошампион срещу “Виляреал”.

Именно заради прекалената си ангажираност той е оставил всички детайли около преместването в новия си дом на Елена, след като е направил първоначалната си селекция. Единственият критерий, по който Бербо е търсил дом, е максимална близост до тренировачната база “Карингтън”. Така в крайна сметка Митко и Елена свиха гнездо точно по средата между центъра на Манчестър и тренировъчния център – само на 15 минутки с кола от ежедневните работни срещи със сър Алекс Фъргюсън.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !