Бирмата пребива Преслава

20.02.2014 15:45 | Видян 5327 пъти | Гласували 1

Бирмата пребива Преслава

Продуцентите на Прслава в „Пайнер“ се чудят как да я разделят с Георги Станоев, заради който кариерата й е напът да претърпи пълен крах

Преслава е системно малтретирана и тероризирана психически от годеника си Георги Станоев – Малката Бирма. Самозабравилият се пернишки велможа посегнал на певицата пред свидетели в една от най-посещаваните столични дискотеки, като подобни сцени са се превърнали кажи-речи в ежедневна част от битието й.

От чалга гилдията с тревога сигнализираха, че за Георги Станоев – Малката Бирма Преслава била синоним на боксова круша. Последният път, в който бившият футболист от миньорски град упражнил силата на юмрука си, бил съвсем наскоро. Миналия месец Преслава и приятелят й се появили заедно с компания в „Син Сити“. Никой от останалите в групата не разбал какво точно предизвикало гнева на милионера, но в един миг Бирмата се извъртял рязко към приятелката си и й лепнал звучна плесница.

Певицата си спестила по-голямо публично унижение, понеже случката се разиграла в момент, в който заведението било почти празно, и така не стигнала до медиите.

Подобни инциденти не били рядкост и зад стените на имението на Станоеви в столицата. Какво точно се случвало в богаташката обител, само замесените знаят, но звездата на „Пайнер“ получила страхова невроза заради Бирмата. От притеснение, че насилникът ще й посегне, певицата прекратила всякакви контакти с мъже, с изключение на неколцина служители от продуцентската й фирма. „На участия избягва да се снима с обожатели, защото онзи психар може да реши, че са се прегърнали твърде силно, и да я пребие“, споделят страховете на Преслава нейни близки приятелки.

По думите им тиранинът е виновен и за шокиращата метаморфоза във външния вид на певицата. Неоспорим факт е, че откакто се събра с Малката Бирма, пищната звезда се стопи до подвижен скелет.

Добричлийката гладувала с дни, след като мъжът й постоянно й натяквал, че прилича на свиня. „Обидите, че е дебела, са нон-стоп. Горката е психясала на тази тема. Едно кило да качи, изпада в паника, че Георги ще я изгони“, свидетелстват приятелките на тероризираната изпълнителка.

Не само те, но и продуцентите й от „Пайнер“ са адски разтревожени за състоянието на Преслава. В офиса на Митко Пайнера валели гневни оплаквания на собственици на заведения, които отказвали участията на певицата, разочаровани, че тя пристига за тях изнемощяла и на прага на припадък. „Пайнера и хората му правят постоянно елегантни опити да разделят Преслава от „кърлежа“, който й изпива силите, но тя е като обсебена от него“, казват още източниците ни.

Неотдавна самата звезда се изпусна, че е жена под чехъл, и намекна, че не е напълно щастлива във връзката си. Признанието й бе, че Бирмата е по-властният от двамата, доминира в отношенията им, а тя го слуша като верно пале стопанина си.

Източник: в. Укенд

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !