МИС УЕЛС ИДВА ЗА БАЛА НА ТОП МОДЕЛИТЕ

20.02.2014 09:00 | Видян 2433 пъти

МИС УЕЛС ИДВА ЗА БАЛА НА ТОП МОДЕЛИТЕ

Gabrielle Shaw , обявена за мис Уелс- Великобритания на 2013 година ще пристигне за 25-то издание на Бала на топ моделите. Това съобщи неговият организатор лорд Евгени Минчев, след като кацна от Лондон в София късно снощи. Той е получил уверението на централата, че красавицата ще присъства в мол Парадайз на 5 март.

Габриел учи право а също така владее и певческото изкуство. Очаква се на специално изградената сцена тя да изпълни няколко песни. Лорд Минчев беше в Лондон като специален гост и дарител  на Руския бал . Домакинът на вечерта принцеса Марина Лобанов-Ростовски, благодари за дарената сума и представи лорд Минчев на лондонския елит.

Събитието е под Почетния Кралски Патронаж на принц Майкъл ъф Кент- внук на Крал Джорж Пети и първи братовчед на Кралицата на Великобритания. Дарението на Евгени Минчев ще послужи за CBT- фонд за подпомагане на обгорели деца в цял свят. Благотворителят е единственият поканен българин на специалната вечеря на английския посланик в Рим, където ще присъства и принц Майкъл.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Турция – неочаквана дестинация,...

Турция е държава на контрасти, където модерността среща...

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Няма коментари към тази новина !