Мария: Усилено работя за бебе

19.02.2014 11:20 | Видян 1862 пъти

Мария: Усилено работя за бебе

Мария проговори за слуховете, че очаква бебе. Изпълнителката сподели, че усилено работи върху въпроса с второто бебе, но засега не е забременяла.

Въпреки това фолк дивата обещава, че ще даде жокери на феновете си, когато това се случи.

Засега обаче е насочила цялото си внимание върху кариерата като певица и върху новия си бизнеспроект, който управлява съвместно с половинката си.

Певицата е откровена, че иска второ бебе, но не смята да прави голям въпрос от това. Все пак обеща, че ще даде достатъчно ясни жокери на почитателите си, когато забременее. В интервю за списание "Love Style", Мария сподели и подробности около слуховете, че напуска компанията.

Тя е категорична, че не е сърдита на Митко Пайнера, че не я номинира за певица на годината и напълно разбира решението му, тъй като не ходи по участия. Изпълнителката също така сподели, че няма никакво намерение да прекратява отношенията си с продуцента.

Най-малкото защото колкото и да са скъпи клиповете й, едва ли ще видят бял свят, ако не беше споразумението й с „Планета“, философстват из мрежата.

Що се отнася до критиките, че прекалява с фотошопа, Мария призна, че е истински обидена от слуховете, че си е обработила снимките с фотошоп, пише kliuki.ws.

По думите на певицата, в живота тя изглежда именно по този начин и екипа й почти не ползва редакторската програма, за да ретушира фотосесиите й.

Източник и снимка:  blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !