Ева Мендес ще поплаче и хапне пица на Св.Валентин

13.02.2014 13:45 | Видян 2750 пъти

Ева Мендес ще поплаче и хапне пица на Св.Валентин

Поредният звезден гост в шоуто на Елън Дедженеръс бе знойната латина Ева Мендес, пише dnes.bg. Напоследък доста слухове се разпространяват по неин адрес, като се говори, че тя се е разделила с половинката си Райън Гослинг.

На въпрос какво ще прави на празника на влюбените Св. Валентин, актрисата шеговито каза: „Не съм голям фен на Св. Валентин. Вероятно ще си поръчам пица и ще поплача, докато гледам „Тетрадката“. Лентата е сред най-харесваните романтични филми и е с участието на Райън.

Ева не коментира дали се вижда още с колегата си, с когото започна връзка през есента на 2011 г., но пък не пропусна да отрече друг слух – че е бременна. Преди броени дни тя отказа да мине през скенера на летище, което стана повод за спекулациите, че вероятно очаква дете.

„Това е абсурдно, защото слухът тръгна само защото отказах да мина през скенер на летище. Тези скенери са доста плашещи и, знаете ли, през тях сякаш те виждат гола. И не само това, но те излъчват радиация и са вредни за здравето, затова аз винаги ги пропускам“, обясни дамата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !