Елена Петрова провали обещаващ хорър

13.02.2014 11:00 | Видян 2317 пъти

Елена Петрова провали обещаващ хорър

Рекламата на филма „Вила Роза" „Твърде късно е да се страхуваш" спокойно може да бъде преименувана на „Твърде късно е да си върнете парите", съобщава vsekiden.com. Поредната лента със звездното участие на актрисата с „титаничен" талант Елена Петрова претърпя пълен провал.

Крими трилърът тръгна по екраните през декември месец миналата година, но премина така незабележимо, че много от хората даже не са разбрали, че e бил прожектиран. Изкупените билети за кримката били почти през цялото време под санитарния минимум, като по-голям интерес имало само в първите един-два дни на премиерата.

Продуцентите се хванали за главата и се заклели повече никога да не наемат Петрова. „Искахме да бъде сериозен крими филм, хорър, а то се получи някаква подигравка заради смешната и нелепа игра на Елена", споделил пред свои колеги Димитър Гочев, който е един от основните автори на филма.

Дори холивудското участие на звездата от „Спасители на плажа" Дейвид Чокачи не успя да помогне. Сюжетът на „Вила Роза" иначе е интригуващ, разказва за няколко неразгадани, мистериозни убийства, предсказани от Ванга. За съжаление обаче потресаващата игра на Елена Петрова била най-ужасяващото нещо в този иначе обещаващ хорър, коментирали разочаровани зрители.

Много от тях дори не издържали да останат в салона докрай. Явно и самите продуценти, след като са видели финалния резултат, не държат особено да рекламират филма си, защото премиерата на трилъра минала почти без никакво медийно внимание. Партньорът на Петрова в историята - актьорът Калин Врачански, пък дори мълчал като риба за филма и не поканил своите приятели и близки да го гледат, научи „Всеки ден".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !