Гергана Стоянова имала свръх сили

12.02.2014 15:00 | Видян 3358 пъти

Гергана Стоянова имала свръх сили

След като преди дни разказа в ефир как се е връщала към предишни животи чрез хипноза, днес водещата на „Усещане за жена” Гергана Стоянова призна, че преди 14 години са и се случвали необясними неща.

Специален гост в студиото беше художничката Лили Костадинова, чиито картини са лечебни. Тя рисува под „диктовката” на свой духовен учител, който движи ръката й. Неочаквано, водещата Гергана Стоянова сподели, че на нея са и се случвали същите необясними неща.

„През 90-а – 91 г., когато бях студентка във ВИТИЗ ми се случи нещо необяснимо. Ръката ми започна сама да пише”, сподели Гергана. Водещата допълни, че сякаш нещо й е държало химикалката и пишело с нейния почерк, но от първи клас.
„Сякаш не че ми изтръпваха ръцете, а сякаш не можех да ги контролирам”, разказа Гергана.

Това продължило цяла година, но определено не й харесвало и тя решила, че не иска да развива тази си дарба. „За съжаление не задавах генерални въпроси, а съвсем ежедневни. Спомням си един ден, както си седя в стаята и си уча, в съседната стая едно бебе не спираше да плаче.

Тогава ръката ми започна да пише „Гергана, вземи бебето. Гергана, вземи бебето” и така няколко реда. Отидох в съседната стая и взех бебето на ръце. То веднага спря да плаче, а след 20 секунди вече беше заспало”, разказа Гергана Стоянова.

Нейната събеседничка – Лили Костадинова пък демонстрира в ефир, как рисува с пръсти лечебните си картини. Тя беше донесла и част от листите, върху които е писала посланията от духовния си учител, който напътствал ръката й.

„Земята няма да загине, просто ще има много промени. Те започнаха, но предстоят още – на генетично ниво. Трябва да се научим да обичаме. Любовта ще ни спаси”, сподели художничката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !