Хюррем от "Великолепният век" стана майка на Лара

12.02.2014 12:30 | Видян 1756 пъти

Хюррем от

Мерием Узерли, която стана известна с ролята на Хюррем султан в сериала "Великолепният век", стана майка на момиченце. Бебенцето се е родило на 10 февруари и се казва Лара.

"Добре дошла на този свят, мое скъпо момиченце. Благодарна съм на Аллах, че дойде на този свят, защото ти ми даде сили да устоя. Ти си най-скъпият ми дар от съдбата! Благодаря на моето семейство и на всички вас! За пожеланията... За вашата любов. Бъдете живи и здрави!", пише Мерием в пост във Facebook, където се похвалила с радостната новина.

Заради бременността Мерием изненадващо напусна снимачната площадка на "Великолепният век" и се върна в Германия, а ролята на Хюррем бе възложена на актрисата Вахиде Гьордюм, но тя остана далеч от успеха на предшественичката си, а рейтингът на сериала спадна драстично.

Любимият на Мерием Узерли - Джан Атеш, отначало отказваше да приеме бебето, дори настоявал Мерйем да абортира, но след като тя отказала и била решена да роди, Джан поискал да се сдобрят, но тя отказала.

В края на този сезон култовата лента "Великолепният век", която бе продадена в около 60 страни, ще направи зрелищен финал.

Финалната сцена ще бъде заснета като игрален филм, а Мерием Узерли ще изиграе отново ролята на Хюррем.

Снимка: Facebook

Източник: Dnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Преслава не пя на концерта на Тони...

Концертът в "Арена Армеец", с който Тони Стораро...

Трябват ми още милион и половина кеш:...

Кирил Петков иска от Пламен Бобоков още един милион и...

Няма коментари към тази новина !