Лора Крумова се завръща

11.02.2014 10:20 | Видян 2313 пъти | Гласували 1

Лора Крумова се завръща

Феновете на Лора Крумова със сигурност ще са щастливи, че съвсем скоро ще видят отново на екран любимката си. Журналистката се завръща на екрана на Би Ти Ви и поема отново „Тази събота" и „Тази неделя", научи „Всеки ден". Недоволни от този факт също ще има - 5-месечният Явор, който се роди на 20 септември миналата година, и мъжът на Лора Сотир надали се радват на новината, пише vsekiden.com.

Водещата ще се отбележи с рекордно кратко майчинство. Малко са тези, които не изкарват поне година с бебето си, повечето жени дори се възползват от гарантираните по закон 2 години за отглеждане на дете.
Рокадите и промените в Би Ти Ви принудиха Лора да вземе скоростно решение за завръщането си. Освен смените в ръководството на медията, станали факт миналата седмица, преди десетина дни стана ясно, че водещата на „Тази сутрин" Генка Шикерова е бременна. Тя хич няма да се нагърби да води до последно с огромен корем, решила е съвсем скоро да си вземе болничен и да остави ранния ефир на колежката си Марияна Векилска, която от няколко дни вече стои до Косьо Караджов.

Заради факта, че Генка износваше разговорите с гостите на предаването и не оставяше Косьо много-много да говори, продуцентите са се паникьосали, че двойката Караджов - Векилска няма да издържи на забързаното темпо на „Тази сутрин". Марияна от дълги години води новини и ще й е нужно време, за да влезе в ритъм.

От Би Ти Ви не са се чудили дълго и са се свързали с Лора. Офертата им е била да се върне сега срещу по-високо заплащане. Когато тя поеме отново предаванията си, настоящият й заместник Антон Хекимян, считан за младата надежда на телевизията, ще се възцари като господар на „Тази сутрин", разкриха пред „Всеки ден" от медията. Той ще води заедно с Векилска, а горкият Косьо Караджов, който така и не успя да блесне в компанията на Шикерова, най-вероятно ще се върне като редови репортер в новините на Би Ти Ви.

От своя страна Крумова е приела при условие, че през седмицата няма да ходи до телевизията, за да подготвя съботно-неделния блок, а ще върши тази работа от вкъщи. Така няма да й се налага да отбива бебето, което кърми, защото реално отсъствието й ще е единствено докато снима предаването. През това време малкият Явор ще се храни с подготвени вече шишета в хладилника с майчиното мляко.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !