Дъщерите на Еди Мърфи се дупят за "Виктория сикрет"

07.02.2014 13:30 | Видян 3964 пъти

Дъщерите на Еди Мърфи се дупят за

Дъщерите на актьора Еди Мърфи и бившата му вече съпруга Никол се снимаха впровокативна фотосесия по бельо, пише БЛИЦ. Снимките станаха хит за нула време, а 19-годишната Шейни и 24-годишната Бриа станаха обект на куп шеги и комплименти относно апетитните си задни части.Двете момичета за кратко се изявявали като модели, но това е първият път, когато се снимат по бельо.

Оказа се, че фотосесията е направена в имението на новото гадже на майка им – Майкъл Стреън, съобщава tmz.com. Фотографът Димитри Рей разкри, че снимал мацките в будоара на майка им и годеника й. Вероятно те избрали леглото на майка си, защото е огромно и пухесто. Имението на Стреън в Бевърли Хилс пък е огромно.

Сайтът съобщава още, че момичетата не са се консултирали с майката за мястото на снимките. Ако го бяха направили, Никол вероятно щеше да им препоръча стая, различна от тази, в която прави секс с годеника си. Един Мърфи и Никол се разведоха през 2006 година. Тя се сгоди за Майкъл през 2009.

Провокативната фотосесия е първи опит на Шейни като модел, за разлика от своята кака Бриа. Фотографът разкри още, че момичетата направили снимките, за да се опитат да кандидатстват за модели на „Виктория сикрет“

 

Снимка:БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !