Сара Джесика Паркър: Важното е да се чувствате добре в дрехите си

07.02.2014 10:30 | Видян 2344 пъти

Сара Джесика Паркър: Важното е да се чувствате добре в дрехите си

Сара Джесика Паркър позира в рокля на Prada за корицата на новия брой на списание InStyle, САЩ (февруари/2014), пише dnes.bg. 48-годишната актриса показва, че все още заслужава статута си на модна икона. Тя позира в картнинна галерия с модерно изкуство пред обектива на известния фотограф Джампаоло Сгураra. С

Сара носи някои от роклите на своята култова героиня от "Сексът и градът" Кари Брадшоу. Дрехите са на марки като Chanel, Prada, Dior, Proenza Schouler и Valentino. Освен това Паркър демонстрира обувки от своята собствена колекция SJP.

В интервюто за изданието звездата дава съвети за мода и разкрива повече около успеха си. "Според мен хората трябва да се обличат така, както искат. Всички правила, свързани с това какви модели дрехи трябва да носите според своята възраст или формата на тялото си, са глупави. Ако с дадена дреха се чувствате добре в кожата си, то това е най-важното и другото няма значение."

"Истинският ми успех ме сполетя, когато вече бях възрастен човек и мисля, че това ме спаси. Благодарна съм за всичко, което ми се е случило и продължава да ми се случва в живота. Нo аз не мисля, че успехът ми ме определя като човек. Това е просто един аспект от мен, една част, която нося. Надявам се да го правя с грация."

 

Снимка: сп.InStyle

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !