Скандал и гняв след вторите хип-хоп награди

06.02.2014 16:30 | Видян 2297 пъти

Скандал и гняв след вторите хип-хоп награди

Очакван гняв сред рапърите предизвикаха снощните хип-хоп награди, съобщава БЛИЦ. Легендарните рапъри M.O.P., които трябваше да закрият шоуто, всъщност пяха пред не повече от 200 човека, тъй като публиката си тръгна след обявяването на 100 кила за "рапър на годината". Гетомен обяви, че част от изпълнителите, които бяха с повече грим, изрусени коси и изскубани вежди от жена. Мишо Шамара поиска от организаторите 90 % от приходите, за да им покаже как се прави такова шоу, а Дон Еди Казасян раздаде свои призове във Фейсбук.

 "Как искаме да имаме истинска рап музика,когато истинските рап фенове почти ги няма. Както част от изпълнителите, които бяха с повече грим, изрусени коси и изскубани вежди от жена, така и голяма част от публиката наподобяваше същата жалка картинка. Мъже ли не останаха вече в тая държава? Явно някой не е им е казал, че тесните панталони, впити в задника, трябва да се носят само от жени. Но най-грозното беше финала. ГРОЗНО и СРАМНО!!! Когато една от легендарните рап групи в света M.O.P. излезе на сцената да пее пред не повече от 200 човека. Българинът по стар навик и обичай реши да си тръгне още преди да е свършило всичко, за да "Не му се налага да чака и да се бута на изхода".

Какъвто ни е рапа, такава ни е публиката. С болка установявам, че съм се превърнал в динозавър, един от малкото все още носещи тази култура в сърцето си. "Младите" са само на теория в нещата, а на практика са в лайната. Думата " Респект " е загубила значение и все по малко хора влагат смисъл в нея докато я казват.Това много ми напомня на курвите, които казват "обичам те" по същия начин. За малкото останали живи в тази култура, поздрав от мен!!!", гневно написа Гетомен във "Фейсбук".

Мишо Шамара също реагира на шоуто, въпреки че тази година демонстративно пропусна награждаването. "Чудя се кога като кажат нещо някои хора, то ще бъде изпълнено? Защо всичко, което правите, е тооолкова смотано, не мога да схвана. Както казах, много хора искат да лидват хип-хопа и да го държат в контрол. Лошото е, че просто са смотани и не могат да го направят. Затова само стоях и чаках да се насерат. Сега, ако ми се помолите, ама мнооого ако ми се помолите, паднете на колене и ми целувате краката, бих се замислил да ви обясня как се прави. А и 90 % от приходите да са за мен, ЯСЕН ЛИ СЪМ БАЛЪЦИ", отсече Биг Ша в социалната мрежа.

Най-скандален обаче е коментарът на Дон "Еди" Казасян. След като веднага след награждаването той се задоволи да напише лаконичното "Зле 2", преди малко рапърът изригна със свои анти-награди:


"Хей "Любимо" русо джудже дето днес разбрах,че си щяла да правиш "Дон Домат" на кетчуп!!! Жалко,обаче лютеницата си ти днес! И преди да разберете за какво иде реч ще Ви кажа: Никога не съм бил хейтър,просто на вас със слабите нерви не ви издържат капацуните глупави да мислите, докато Донът ви го казва право куме в очи!
И сега наградите които аз давам:

На Мария Бонева - за най-безпардонно и зачестило НЕказване на истината през 2013г.
Спенс - за най-гнусно облизващ ануса на собствената си творба Слонева.
Водещите - за най-ниско подбрани изразни средства по време на непрекъснатата импровизация(без изключение)
Марти джи - за най-коварно паднал в капана на собствената си глупост
Криско - за най-модерен женски SLAG. (кожена пола)
Гетомен - за най-точно засягащ темата за веждите на хип-хопърите!
Диджей Бончо - за най-голямата габровска шега; да се качи отново, за да дава награда вместо M.O.P
На малкия Доб - за неговото раздвоено съзнание
На Ред Мен-за ужасния му външен вид (сякаш дошъл да хвърли боклука на Мария)
M.O.P- за уникалния пърформанс който направиха сякаш пред хиляди,а не пред няколко десетки незнаещи защо още не са си тръгнали!
За Евения хълм дето въобще не дойде ( всъщност тази награда пак към госпожата сочена за "сив кардинал" в хип-хопа за лъжесвидетелстване)
И естествено една за Дон Еди - за това, че е такъв зверски гъз без хъс, който обаче скоро ще Целувате;)

Вие и вашите пародии убивате хип-хопа и ако не се спрете, ще отговаряте пред страшния съд на нови и много по истински рапъри! А сега си носете ланците и помнете думите на плевенския чемшир: "не всичко е пари в хип-хопа"-ти ли го каза бе нацвъкан!", пространно написа Дон Еди, пояснявайки, че се чувства силно погнусен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Една отвлича Ергенът, в имението...

Надпреварата за сърцето на Алек Младенов в „Ергенът“...

С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Няма коментари към тази новина !