Индия – рецепта за любов

06.02.2014 14:30 | Видян 974 пъти

Индия – рецепта за любов

Да си необвързан и да се озовеш в разгара на сватбения сезон в Индия – не е ли ирония на съдбата. Именно в тази ситуация попада авторката Александра Потър. В началото на 2012 г. тя прекарва четири седмици в Раджастан, който е известен като Земя на царете. „Тогава нямах сериозна връзка, бях в компанията на приятелка сред всички тези сватби и си помислих – това е някаква шега... Въпреки всичко беше страхотно, срещах прекрасни хора! Индия наистина е магическо място, което ме вдъхнови за новия ми роман”.

„Индия – рецепта за любов” е първата книга от новата поредица на Александра Потър - „Пътешествията на Руби Милър”, издадена в България от издателство "Кръгозор". Авторката отново предлага на своите читатели романтична комедия с „искрица магия”, както самата тя обича да казва, но този път е добавила и елемента на пътуването, тъй като именно пътешествията са една от големите страсти в живота й.

Романът „Индия – рецепта за любов” ни поднася романтика и забавление в съвършена форма.

Любовта следва неотлъчно Руби Милър...

Тя е писателка на романтични истории с щастлив край. Но нейната собствена не завършва щастливо: когато открива, че годеникът й е лъжлив задник,  губи вярата си в любовта. Както и вдъхновението си.

Затова, когато сестра й я кани на слънчева ваканция в Индия, за да забрави проблемите си, Руби взема първия самолет и се впуска в шеметно приключение.

После всичко се случва прекалено бързо:

- сестра й е влюбена в инструктора си по йога и бяга, за да се омъжи тайно

- багажът на Руби е откраднат

- красив, но досаден американец е единствената й надежда да оцелее в Индия

- странен и смешен шофьор на бял амбасадор е техният гид по разнебитените пътища на страната.

Руби бързо научава, че индийската храна може и да не е толкова пикантна, колкото е смятала, да яздиш камила не е същото, като да яздиш пони, и едно от най-важните неща в Индия е да имаш винаги под ръка руло тоалетна хартия.

Започналото пътуване в търсене на сестра й скоро се превръща във вихрено пътешествие, което я среща с различни романтични места и... истории! И където я очакват сюрпризите на любовта...

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !