Синът на Уди Алън го защити, сестра му си измисляла

06.02.2014 12:30 | Видян 1652 пъти

Синът на Уди Алън го защити, сестра му си измисляла

Моузес Фароу, осиновеният син на Уди Алън го защити срещу обвиненията за сексуално посегателство, които отправи по-малката му сестра Дилън, съобщава actualno.com.  Моузес каза пред сп. "Пийпъл", че Алън "разбира се", не е посягал на Дилън. Според него сестра му не трябва да продължава живота си с това "фалшиво впечатление".

Дилън Фароу определи коментарите на Моузес като "предателство" Обвиненията срещу режисьора за пръв път бяха отправени по време на съдебната битка между него и Миа Фароу за попечителството върху децата. Двамата се разделиха, когато Миа Фароу разбра за връзката му с най-голямата им осиновена дъщеря.

Съдът обаче не повдигна обвинения срещу актьора. Дилън Фароу, която е на 28 години, изпрати отворено писмото до в. "Ню Йорк таймс" , в което твърди, че когато е била на 7 години, режисьорът я завел в тъмен килер на втория етаж на къщата им в Кънектикът, където я насилил сексуално.

Тя не уточни какво точно е правил той, но описа и други случаи, когато й е посягал. Дилън твърди, че Уди Алън е лягал при нея в леглото и е слагал глава в голия й скут, след което е дишал тежко.



Източник: БТА, "Телеграф".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Няма коментари към тази новина !