Петко забранил на Яна да ходи на интервю

05.02.2014 16:00 | Видян 3094 пъти

Петко забранил на Яна да ходи на интервю

Петко и Яна не се явиха на интервю всутрешния блок на Нова телевизия вчера и това породи всевъзможни слухове. Говореше се, че красавицата не се чувствала добре и дори влязла в болница за задържане. Според мълвата Яна се почувствала неразположена и загриженият ѝ съпруг я настанил в частна клиника, за да е под наблюдение, пише "Всеки ден".

"Не е в никаква болница, у дома си е и се чувства перфектно. Аз прецених, че не бива да излиза бременна в 7 сутринта на тоя студ. Няма никаква драма. Аз пък самият бях уморен, работих до 5 сутринта и не се чувствах в кондиция да се показвам по телевизията. Не мисля, че трябва да си нарушавам почивката, а и на двамата не ни е нужна никаква известност. Не тя, а аз не се чувствах добре.", разкри загриженият съпруг пред "Всеки ден".

Яна и Петко очакват първата си рожба. То ще е първо дете за Яна и второ за Димитров, който има син от брака си с водещата Мария Игнатова.

"Този интерес около нас взе да ни омръзва. Разбирам интереса на медиите, но все пак и ние трябва да бъдем уважавани", отбеляза Петко.

Според запознати Яна е била едва ли не принудена да се появи на сутрешното интервю като реклама за женско списание, издавано от групата на Нова телевизия. Това разярило мъжа ѝ и той категорично се възпротивил.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !