Наш топ модел преследван от психопат

04.02.2014 14:40 | Видян 4897 пъти | Гласували 1

Наш топ модел преследван от психопат

Топ моделът Илиян Илиев, определян като двойник на Николета Лозанова бил преследван и денонощно притесняван от вманиачен по него фен.  В продължение на 2 месеца моделът бил заливан със обаждания, есемеси и имейли от непознат.

Красавецът получавал обаждания в 4 часа сутринта почти през вечер, ежедневно получавал есемеси с точното си местоположение. Разговорите от комплименти и мълчане прерастнали в леки заплахи от страна на непознатия.  Обажданията от скрити номера продължили докато модела не разкрил самоличността на преследвача благодарение на Фейсбук. Злите езици твърдят, че мъжкото барби бил силно наплашен и дори посещавал психоаналитик. Това е вторият подобен случай за Илиев. Преди година известен столичен бизнесмен следял модела неотлъчно, разкриват негови близки.

След като през 2009 Илиян Илиев спечели световния конкурс за красота "Best Child Model of the World", през 2011 бе поставен на 37-мо място в класация за най-красивите модели в света, а в края на миналата година японско модно списание го определи като най-симетричният човек в света, Илиян изостави моделството и се отдаде на актьорското майсторство. Провъзгласеният за Българския двойник на куклата Кен Илиян е студент по актьорско майсторство и предстои да вземе участие в обещаващ Испански сериал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !