Романтична игра за Св.Валентин - вход за концерта на Райън Лесли

04.02.2014 14:30 | Видян 1363 пъти

Романтична игра за Св.Валентин - вход за концерта на Райън Лесли

Романтична игра по повод Деня на Свети Валентин може да се превърне във вход към концерта на американската HIP HOP и R&B звезда Райън Лесли, когото феновете могат да видят на 14 февруари т.г., от 18:00 ч, в Софийската опера и балет.

„Symphonics”, с чието съдействие се осъществява шоуто, за пореден път доказват, че музиката, любовта и забавлението са неразривно цяло. След като обявиха, че освен да се насладят на музикалното изживяване, меломаните, купили билети за концерта ще могат да участват на живо и в заснемането на филма „From Sofia With Love" („От София с любов”), продуциран от самия Лесли, сега промоутърите организират и романтична игра, в която ще бъдат раздадени 20 билета на всички, които докажат, че София наистина е любов!

Конкурсът е предназначен за влюбени двойки, които трябва да документират своите чувства, като изпратят романтична снимка от любимото си място в столицата. Ограничения за избраните локации няма – фотографиите могат да са направени както в любим клуб, така и пред сгради на културата или предпочитани места за срещи на открито в града.

Играта стартира на 2 февруари (неделя), а двойките кандидати да станат част от необичайното и невероятно събитие в Софийската опера и балет, трябва да качат една своя обща снимка на официалната страница на „Symphomics Concerts” във фейсбук - https://www.facebook.com/SymphonicsConcerts?fref=ts.

Победители ще станат десетте двойки, чиито снимки съберат най-много харесвания, като в гласуването  ще се включи и самият Райън Лесли.

Щастливците, спечелили вход за едно от най-нестандартните поставяни досега на българска сцена шоута, ще бъдат обявени на 13 февруари в 17:00 ч във фейсбук страницата на „Symphonics Concerts”.

Според Черния Моцарт играта затваря символичния кръг на мегапроекта „From Sofia With Love”, обединяващ изкуството на киното и музиката в прегръдката на любовта на фенове от целия свят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Няма коментари към тази новина !