Ванеса Хъджинс: Страхувам се от себе си

03.02.2014 12:45 | Видян 1136 пъти

Ванеса Хъджинс: Страхувам се от себе си

Тийн звездата Ванеса Хъджинс засне поредната си корица за списание, този път за новия брой на Nylon (февруари/2014).

25-годишната актриса, която нашумя с ролята си в хитовото шоу на Дисни "Училищен мюзикъл", продължава да се бори за сериозна кариера в Холивуд, подобно на своя колега от сериала Зак Ефрон, който вече е с едни гърди пред нея.

Този път чаровната брюнетка позира в гръндж стилистика, създадена с дизайнерски дрехи на Armani Exchange и Moschino.

Ето и няколко акцента от интервюто с Ванеса за изданието:

За своите трансформации на екрана: "Не мисля за тях изобщо. Съсредоточавам се върху това, че имам работа за вършене и мисля, ако трябва съм добро момиче, ако трябва ставам лошо."

За новия си филм "Gimme Shelter": "Това беше първият път, когато наистина излязох от зоната си на контрол, и физически, и емоционално, но станах по-мъдра. Малко ме е страх от самата себе си, когато гледам филма. Хареса ми да се видя с къса коса, лоша кожа и татуировки, като героинята си в лентата."

За бъдещите си планове: "Знам, че Божият план за мен е много по-голям от всичко, което мога сама да планирам за себе си. Това ми позволява да не се тревожа много за бъдещето си или за това, какво мислят другите хора за мен. Опитвам се да се наслаждавам на опита, който трупам, дотолкова, колкото мога."

За своя публичен образ:
"Опитвам се да чувам само нещата, които искам да чувам. Не съм отворена за критики. Ако някой не ме харесва, защо трябва да ми пука?"

За своята любов към кардио тренировките:
"Толкова съм запалена, че вече мога да работя като фитнес инструктор, но не мисля, че на моя мениджър ще му хареса идеята."

Източник: dnes.bg

Снимка: сп.Nylon

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !