Дъщерята на Митко Цонев става като татко си

01.02.2014 09:08 | Видян 3902 пъти

Дъщерята на Митко Цонев става като татко си

Деси Цонева и Светослава Рудолф влизат за постоянно в предаването "Жените говорят" по TV7, научи БЛИЦ. Те се присъединяват към водещите Ива Екимова, Венета Харизанова, Жени Калканджиева и Мая Савова. В събота щерката на Митко Цонев ще заеме за постоянно мястото си в женския ефир. Новият светски репортер стартира ударно с интервю с легендата на българската естрада – Йорданка Христова. Специално за „Жените говорят” журналистката е подготвила телевизионна среща с любимката на кубинската и българската публика. Своят поздрав, Йорданка Христова, ще поднесе за гостенката в студиото - извънредния и пълномощен посланик на Република Куба в България - Тересита Капоте.

В неделя, на 2-ри февруари, Светослава Рудолф също става част от „Жените говорят”. Всяка неделя неуморната журналистка ще влиза в студиото на Жени и Мая, за да представя своите документални разкрития, обединени в рубриката „Мистерии и факти”. Освен кратките филмови разкази, Светослава ще разказва ексклузивни подробности от подготовката при заснемането им. В първия епизод от рубриката „Мистерии и факти” на 2-ри февруари зрителите ще видят филм от поредицата, която журналистката направи за Ванга.

Скандалните тези на бившата госпожа Тадаръкова за миналото на Ванга, причината за ослепяването й и присъствието на бивши агенти на ДС в близкото й обкръжение, предизвикаха бурен обществен и медиен отзвук. „Чувствам се като човек, който прави скок нагоре в кариерата си. Отдавна искам да работя с продуценти и много се радвам, че „Междинна станция” в лицето на Иван и Андрей ми подадоха ръка”, казва Светослава, която наспоследък нашумя отново със скандалите с бившия си съпруг Димитър Тадаръков.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !