Бийбър с шоколадово гадже преди да се предаде на властите

31.01.2014 10:00 | Видян 2861 пъти

Бийбър с шоколадово гадже преди да се предаде на властите

Часове преди да се предаде на полицията в Торонто, за да му предявят обвинение в нападение срещу шофьор на лимузина, Джъстин Бийбър се отърси от събралото му се напрежение с купон на плаж в Панама, пише България днес. Канадската тийнзвезда се покри в латиноамериканската страна след шумния скандал в Маями миналата седмица, където безкомпромисни пътни полицаи го хванаха да шофира пиян и без документи „Ламборгини“ под наем, а за капак опитал и да се сбие с тях.

С много зор адвокатите му успяха да го извадят от пандиза във Флорида и да уредят скоропостижното му изчезване от САЩ, където тече яростна кампания сред обикновените хора да бъде забранено влизането в страната на най-популярния поппевец сред подрастващите.

Заобиколен от яки бодигардове и смуглата красавица Шантел Джефрис, изпълнителят се наслаждаваше на слънцето и пясъка в Пунта Чаме, а след това се качи на мощно ATВ и обиколи плажа за радост на десетки пищящи момичета, които умираха да видят своя идол.

През цялото време с него бе и тъмнокожият модел, която от известно време топли леглото на Бийбър. 21-годишната Шантел била с него в ламборгинито, когато полицаите от Маями щракнаха белезниците му на 23 януари. Младата Джефрис е позната на обществото основно с връзката й със сина на рапъра Пъф Деди – Джъстин Комбс, и с невъздържаното си поведение.

Обявяващата се за манекенка мургава красавица досега пет пъти е имала работа със закона, включително за шофиране с превишена скорост, заплашване със смъртоносно оръжие и нападение над друга жена. Всичко това обаче явно не притеснява Джъстин, който често попада в полицейските хроники с изцепките си и двамата си подхождат много добре.


Снимка: blacksportsonline.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !