Ralph Lauren с магазин на „Съборна“

29.01.2014 17:30 | Видян 2062 пъти | Гласували 1

 Ralph Lauren с магазин на „Съборна“

Според последната клюка в модните среди през пролетта в България ще бъде открит представителен бутик на Ralph Lauren. Дрехите от първа линия на култовия американски дизайнер ще се предлагат в магазин на столичната улица „Съборна“, където са разположени представителствата на най-скъпите марки в двумилионния град.

СЛАВА научи, че за рязането на лентата ще пристигнат някои от шефовете на модната империя. Специално поканените пък ВИП-ове ще присъстват на уникално модно парти с диджей от чужбина, класни питиета и дефиле на модели, които ще пристигат на коне. За целта улицата ще бъде затворена, а още първия ден най-нетърпеливите фенове на марката ще могат да си напазаруват от новата колекция на бранда.

Ralph Lauren с  рождено име Ралф Лифшиц  е американски моделиер, който е сред легендите на стила. Роден е в Бронкс, син е на еврейски имигранти от Беларус. През 1968 година пуска първата си колекция от мъжки дрехи. От 1971 година започва да се занимава и с колекции на дрехи за дами. Богатството му се оценява е на 7,5 милиарда долара.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дамиано от Монескин се съблича за...

Дамиано - лидерът на станалата култова италианска група...

Гала на българската култура в...

Гала концертът е част от артистичната инициатива на...

Няма коментари към тази новина !