Андреа налегна Кобрата на парти

28.01.2014 10:45 | Видян 2576 пъти

Андреа налегна Кобрата на парти

Андреа се размаза тотално на собственото си парти с приятелката си Моника Валериева, пише blife.bg. Купонът явно си го е бивал като се има предвид кадрите, които русата амбиция публикува в мрежата. На тях се вижда рожденицата не само в обичайните си пози „Аз съм маце-трепач”, а доста по-разюздана.

Обикновено в такива ситуации жените атакуват гаджетата си, но пък Кобрата спазва режим и си стоеше кротко в сепарето. Пристигналият специално от Германия спортист наблюдава как милата му Андреа беснее с Моника. В един момент двете горещи дами се налудуваха, напрегръщаха и нацелуваха и в крайна сметка певицата се сети за годеника си.

Тогава за Андреа настъпи време за мъже. Перхидролката не остави своя шампион на мира и заряза обичайното правене на чупки пред хората. Мнозина я упрекваха, че само позира с Кобрата пред обективи, но на рождения си ден му отпусна края.

Феновете може да си отдъхнат. Има страст между двамата все пак. Ако някога зареже голямата сцена, певицата няма да остане гладна. Андреа спокойно може да си вади хляба с танци по мъжките клубове!


Източник: kliuki.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !