Хайлайфът в благотворителен търг за болно дете

28.01.2014 10:30 | Видян 1613 пъти

Хайлайфът в благотворителен търг за болно дете

Благотворителен виртуален търг с вещи на звезди от българския шоубизнес ще събира пари за лечението на болно дете, научи blife.bg. Организатори на търга са трима ученици от Горна Оряховица – Ралица Станкова, Венелин Стефанов и Емил Петров, а събраните пари ще бъдат дадени за лечението в Израел на 10-годишния Радослав Борисов, който страда от мускулна дистрофия.

В благотворителния търг са дали съгласието си да участват повечето от родните рап и хип хоп звезди, разказаха организаторите. Румънеца и Енчев даряват най-новия си албум "Слънцето си ти" с автограф и плакат. Криско и 100 кила предоставят за наддаване шапка със своите автографи, а Играта и Лео се включват с блузка и шапка.

Сред останалите вещи, за които ще бъде наддавано във виртуалния търг са още: кожено яке на Спенс, тениска на Скилър, гривна на телевизионната говорителка Десислава Стоянова, сребърно колие и гривна съответно от Златка Димитрова и Златка Райкова и др.

Благотворителната кампания ще продължи до края на тази седмица. Парите ще бъдат дадени на родителите на болния Радослав, за лечението на който са небоходими над 100 000 лева.


автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !