Захари Бахаров лапна 180 бона

23.01.2014 17:50 | Видян 3682 пъти

Захари Бахаров лапна 180 бона

Главният герой от „Под прикритие“ Захари Бахаров е напуснал страната. Това била и причината гологлавият актьор да не се появи на премиерата на култовата телевизионна кримка, която тръгна със своя четвърти сезон миналата неделя. Дни по-рано Захари бил спипан от папараците на Николета Лозанова на аерогарата в София. По-големият от братята Бахарови пристигнал с такси, без компания и само с малък куфар на колела. Бахаров се чекирал на гише, над което електронното табло указвало, че му предстои полет с „Аерофлот“ до Москва, пише Уикенд.

От много сигурен източник подразбрахме, че актьорът е летял до столицата на Русия, за да договаря своето участие в нов сериал, чиито снимки стартират до няколко месеца. Нашенецът ще изпълнява една от ключовите роли в руска мафиотска сага. Според нашия агент Бахаров се е върнал в София в неделя привечер, тъй като все пак по-късно вечерта уважи феновете на „Под прикритие“ на афтърпартито в столичен клуб.

Според запознати актьорът прибира колосален хонорар за снимките си в поредицата. Бахаров се разписвал за 15 000 лева на епизод, а не за 10 бона, както писа неосведомен вестник. Общо за всичките 12 серии Захари ще гушне 180 000 лева, които вече са му изплатени по банков път. В момента Бахаров е най-добре платеният роден актьор в сериали, но всички са на мнение, че си заслужава всяка стотинка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !