Катя "Меринджея" гвоздеят в програмата на нощна София

23.01.2014 10:10 | Видян 2346 пъти | Гласували 1

Катя

Колоритната циганка Катя, станала известна с култовата си реплика „господин млад меринджей", е истински хит в увеселителната програма на нощни заведения в София и страната, научи Всеки ден. Заради ниския си хонорар и липсата на всякакъв вид претенции към съдържателите на кръчми и дискотеки мургавелката е по-търсена и искана дори от звезди като Глория, Поли Генова и Мариана Попова.

Само срещу 300 лева тя изнася едночасова програма, в която весели гостите на заведението до насита, а прилично почерпени, те припадат под масите от смях.

От коледните празници насам Катя е реализирала 20 участия в различни нощни заведения из цяла България - брой ангажименти, който много от фолк певиците трудно правят и за половин година. Кръчмарите преоткриха Катя като атракцион за нощната си програма след поредното участие на скандалджийката в „Съдебен спор" по Нова телевизия, където тя официално разказа за новото си амплоа - шут по ресторанти.

Нищожният й на фона на цифрите хонорар, които искат дамите от попфолка, е по джоба на всеки съдържател на заведение, а популярността й гарантира пълни маси и смях до зори. За сравнение тарифата на звезди от ранга на Глория и Анелия варира между 4 и 6000 лева, а хроникьорите на нощния живот разказват, че имената им в момента не пълнят толкова нощните клубове колкото това на ексцентричната Катя.

Тъщата на „младия меринджей" е повече от професионалист в работата си. Кръчмарите я хвалят, че за разлика от звездите на попфолка ромката е точна, никога не закъснява за уречения час и без пазарлъци удължава времетраенето на програмата си.

Програмата на Катя включва неколкократно повтаряне на паметните й реплики „господин млад меринджей ", „Ко? Не!", както и сладкодумни смешни разговори с водещия на програмата. Шоуменката с охота говори за младите си години, за опита й с мъжете, от време на време разказва по някой и друг виц, а когато е на градус, запява и цигански романси с пълен глас.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

Няма коментари към тази новина !