Сбъркаха члена на Бен Афлек

22.01.2014 15:30 | Видян 1779 пъти

Сбъркаха члена на Бен Афлек

Бен Афлек с усмивка сподели, че е бил объркан за колегата си Майкъл Фасбендер заради размера на мъжкото му достойнство, пише dnes.bg. Случката станала по време на Годишните награди на американската продуцентска гилдия, където режисьорът на „Двама мъже и половина“ Чък Лори помислил Афлек за другия актьор, оглеждайки какво се крие в долните му гащи.

Афлек, който се очаква да изиграе Батман в продължението на лентата за Супермен „Man of Steel“, бил във възторг от новината, че мъжкото му достойнство е оценено като голямо, но си признал, че е бил объркан за своя колега.

Пенисът на Бен станал обект на внимание, след като Чък Лори се качил на сцената в хотел „Бевърли Хилтън“ и обяснил, че ходил по малка нужда до звездата на наградите „Златен Глобус“ миналата седмица. „Да, пиках, и да, той може да играе Батман“, казал Чък пред слисаната публика.

Всъщност историята според съпруга на Дженифър Гарнър изглеждала така: „Бях на бара и някой дойде до мен и ми каза: „Знаеш ли, че има един мъж на сцената, който казва, че имаш голям член“. Тогава му отговорих: „Знаеш ли, че винаги става така. Единствения път, в който се случва това, и аз го пропускам. Благодаря ти много, Бог да те благослови, който и да си. Често ме бъркат с Мат Деймън, но много рядко с Майкъл Фасбендер“.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !