Владо Пенев заплашва с паспортни проверки

21.01.2014 16:45 | Видян 1853 пъти

Владо Пенев заплашва с паспортни проверки

„Да се разберем, ще наказвам с паспортни проверки всеки, който не ръкопляска и не вика силно за актьорите от сериала „Под прикритие”. Наясно сте, че имам вече солидни връзки в полицията, там ченгетата ме смятат за свой човек.”

Така Владо Пенев на шега се обърна към събралите се близо 1500 фенове в столичен мол по случай купона за старта на новия сезон на „Под прикритие”. Екранният комисар Попов се превърна в неформалния домакин на събитието. Владо Пенев се чувстваше като у дома си на веселбата и се появи с футуристични очила, папийонка и анцуг. Доброто му настроение обаче и вицовете, с които засипваше присъстващите, направиха така, че почти никой, дори модният критик Денди, да не обели и дума за странното му облекло, пише Монитор.

Михаил Билалов, който играе мафиота Джаро – вечния съперник на комисар Попов, беше повече от лъчезарен и не отказа на нито един от феновете си автограф или снимка. Той се умили от въпроса на три момичета, които го попитаха дали с Владо Пенев и в живота се карат така, както по време на снимките. „Ела бе, комисарю. Тези момичета смятат, че с теб, където се срещнем на улицата, се трепем”, провикна се Билалов към Владо Пенев. След това двете звезди започнаха да се снимат с рояка фенки.

Почти целият каст на „Под прикритие” послушно се появи на купона. Новите попълнения Явор Бахаров и Бойко Кръстанов обаче не бяха забелязани в морето от хора. Баткото на Явор – Захари, се появи към края на събитието и се извини, че е имал представление. Мариан Вълев – Куката дойде сам на партито. Актьорът беше в отлично настроение и не отказа на никого снимка или автограф. Бизнесменът Христо Сираков пък бе довел сина си Кристиян да се запознае със звездите от кримката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !