"Фамилия Тоника" опроверга слуховете за концерт в памет на Гого

20.01.2014 10:00 | Видян 2764 пъти

След като съпругата на Гого - Ева и синът му призоваха да спрат гаврите с паметта на певеца, по повод слуха за предстоящ концерт в столичен клуб и от "Фамилия Тоника" опровергаха официално слуховете за концерт в памет на Гого.  

Ето и съобщението:

„Важно!!! До всички приятели и почитатели на „Фамилия Тоника"!
Скъпи приятели!

Искаме да Ви уведомим, че участията на „Фамилия Тоника" под надслов „Бургаски вечери" в ресторантите от веригата „Рубаят" в София, Бургас и Пловдив са КЛУБНИ УЧАС...ТИЯ, договорени още от миналата година.

Ден след кончината на Гого Ева намери сили в себе си (чест й прави!) да заяви на организаторите, че ще участва в тези вèчери. Най-малкото заради желанието на Гого тя да продължи работата и общото дело, независимо от обстоятелствата!!!

За съжаление два дни след погребението му редица сайтове разпространиха „новината", че някой вече подготвя концерт(!) в негова чест, композира се песен, канят се участници, предвидена е и минута мълчание... И всичко това се базира на една ЛЪЖА, че „това било предсмъртното желание на Гого - да види „Фамилията" в пълния и състав!" (Т.е. отпреди близо 15 години).

По този повод Ева и синът и Митко написаха писмо до медиите, в което ЦЕЛИЯТ ИМ ГНЯВ БЕШЕ НАСОЧЕН СРЕЩУ ОНЗИ, КОЙТО Е РЕШИЛ ДА ПРАВИ ТОЗИ КОНЦЕРТ, без дори да се допита до тях или да иска разрешение от семейството! Естествено, те бяха подкрепени и от останалите членове на действащата формация.

Искаме да подчертаем, че в клубните участия на групата НЕ СЕ ПРЕДВИЖДАТ ДРУГИ ГОСТ-ИЗПЪЛНИТЕЛИ!

За зла беда почти никой не обърна внимание, че между клубните участия и измисления концерт няма нищо общо!!!"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !