Гадателки предрекли на проф. Вучков болест

19.01.2014 09:07 | Видян 1971 пъти

Гадателки предрекли на проф. Вучков болест

В типичния си стил проф. Вучков изнесе поредната си телевизионна лекция, разказва Блиц. Този път той бе поканен в предаването “120 минути”. Добре подготвен, професорът не даде думата на водещия и се изказа за всички наболели теми в държавата. Започна с врачките, когато го попитаха как ще коментира катерицата Беатрис, която разваляла магии.

“Изобщо не съществуват магии, всеки сам кове съдбата си. Това е най-страшното, да не внушаваш на човека да се бори, а да му казваш, че трябва да вярва в слънцето и звездите.

Всички гадателки ми го казваха – ще се разболееш, виж си бъбреците. Слава богу, добре са ми според всички медицински изследвания”, заключи Юлиян Вучков и веднага нападна политиците: “Нашите политици са прекалено брутални, безцеремонни и не особено образовани. Изборите им се плащат от управляващата, милионерска върхушка, олигархията. Тя им пълни гушите допълнително с пари за имоти и банкови сметки. Политиците се отплащат с такива закони, които улесняват техните грабежи и съдебната система.”

В този момент водещият опита да се вклини с поне един въпрос и зададе сякаш без никаква връзка с темата въпроса: Защо младите не правят деца? “Подтикнете ги, кажете им нещо!”, прикани професора Светослав Иванов.

Последва странният отговор: “Аз съм за жесток мораториум върху продажбата на земята!”

Водещият не се предаде и настоя: “Ама кажете за децата, жените не раждат!”

“Искам да упрекна това поколение, което бяга, моето търпеше много тежки изпитания”, заяви проф. Вучков и започна отново да критикува партиите у нас. От време на време повдигаше пръст срещу Светослав Иванов и го предупреждаваше: “Слушай ме, но не ме прекъсвай!”

Накрая проф. Вучков завърши със своеобразна театрална критика: “Много перверзия има в театъра! Някакъв си Хамлет два часа се разкарва дибидюс гол, накрая се обръща със задник към публиката и си показва отвора, това е една постановка на Явор Гърдев. Отвратителна работа!”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !