Лора Караджова зарязана от гаджето

17.01.2014 17:00 | Видян 2749 пъти

Лора Караджова зарязана от гаджето

Лора Караджова беше безмилостно зарязана от гаджето си точно за представянето на новия й клип с рапъра Кристо, пише Уикенд. До последния момент любимият на младата певица обещавал, че със сигурност ще дойде на партито в нов столичен клуб. Така и обаче не пристигнал и с това истински вгорчил до крайност настроението на младата певица.

Само преди дни Лора се похвали, че има нов мъж в живота си. Доколко обаче отношенията им са сериозни, може да се съди от начина, по който той я изостави в един от най-важните моменти за нея тази година – премиерата на новия й клип.
Лора Караджова

„Толкова ли често правя клипове, че да пропуска това събитие” – ядосвала се щерката на Данчо Караджов. За партито обаче тя сложила изкуствена усмивка, защото не искала никой да разбере колко тежко преживява отсъствието на своята половинка.

Лора Караджова се надявала, че тази вечер ще може официално да представи не само видеото, но и новата си половинка. От месеци се говори, че това е по-младият от нея бизнесмен от Благоевград Мартин Грънчаров, но самата певица отрече този слух, твърдейки, че става дума за друго момче. Така или иначе, кавалерът й не дойде и това даде хляб на слуховете, че двамата са се разделили още преди да обявят официално връзката си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !