Глория вече няма фенове?

16.01.2014 17:20 | Видян 3744 пъти | Гласували 1

Глория вече няма фенове?

Поп-фолк кралицата прогресивно губи фенове заради надменното си отношение. И по-лошото, може да се лиши и от почетен приз, пише blife.bg. Примата на поп фолка Глория е на път да остане без фенове. Заради надменното си поведение фолк дивата за втора поредна година може да се прости с номинация за певица на годината.

Вече тече анкетното гласуване за наградите на „Планета“, а Глория далеч не е сред фаворитите за първото място.
Въпреки че е в списъка за предложения за номинации, Глория не се радва на огромен интерес. Певицата е предложена най-вече заради факта, че от дълги години е в "Пайнер", а не заради таланта или успехите си.

„Няма кой да гласува за Глория. Тя е красива, добра певица е, научи се и да танцува, но хората не я обичат, дразнят се от надутите й маниери”, смятат хора от екипа на телевизията.

Кралицата на поп фолка никога не е била избирана за "Певица на годината" и не е взимала отличие за "Песен на годината". В колекцията си има призове за видеоклипове и общ принос към музиката, но реално не се отличава с особени награди.

Певицата се заричала тази година да бойкотира събитието по награждаването, както всъщност направи и миналата. Все пак, изпълнителката няма основание да вини музикалната компания заради липсата на подобни призове.

Глория просто няма кой знае колко почитатели или, ако има, те не ползват интернет, където тече гласуването. Това се вижда от нейната фен страница. Тя е харесана от малко над 32 000 души, докато при колежката й Галена например са цели 224 000, пише „Всеки ден“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !