Главните герои в "Междузвездни войни: Епизод VII" са...

14.01.2014 10:00 | Видян 2374 пъти

Главните герои в

Актьорският състав на тройката няма да претърпи промени. В образа на Люк Скайуокър ще видим Марк Хамил, на принцеса Лея Органа - Кари Фишър, а в този на капитан Хан Соло - Харисън Форд. Всички те участваха в 4, 5 и 6 епизод на поредицата.

Що се отнася до другите актьори, те още не са определени окончателно. Сред явните фаворити обаче се посочват Майкъл Фасбендер, Адам Драйвър, Хюго Уийвинг, а също 25-годишният Джеси Племънс. Всички те са получили покана за лична среща с Джей Джей Ейбрамс. Засега не се споменава какви роли ще им бъдат поверени, но Племънс може да получи тази на сина на Люк Скайуокър.

По данни на Холивуд рипортър в седмия епизод ще бъде отделено голямо внимание на децата на тримата главни герои в "Междузвездни войни" - именно те ще са протагонистите в 8-ия и 9-ия епизод на поредицата. Във филма ще се появи и внучка или правнучка на Оби-Уан Кеноби, загинал в четвъртия епизод. За тази роля се търси 20-годишна тъмнокожа актриса.

Кастингът на "Междузвездни войни: Епизод VII" ще се проведе сред 73 милиона души, които се борят за роля във филма.  Новите епизоди от сагата ще бъдат показани от 2015 година нататък, като ще се излъчва по един на две-три години. През това време ще се снима отделна лента за всеки от централните герои.

Всичките нови филми ще са по оригинални сценарии. Сценарият за "Междузвездни войни: Епизод VII" трябва да бъде завършен през януари. От филмовото студио освен това очакват бюджетът за продукцията да е от порядъка на 200 милиона долара.

Сценарият за седмия епизод от поредицата "Междузвездни войни" бе поверен на Майкъл Арндт ("Оскар" за "Мис Слънчице"). Очаква се снимките за "Междузвездни войни: Епизод VII" да започнат през пролетта на 2014 г. Филмът трябва да излезе на екран на 18 декември 2015 г

Източник: Movieweb

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !