Отрязаха Цеци Красимирова за виза

10.09.2008 11:29 | Видян 21018 пъти

Отрязаха Цеци Красимирова за виза

Посолството на САЩ отрязало манекенката Цеци Красимирова за виза, писа vip-bg.info. Въпреки, че не се обосновали с конкретно име, причината за отказа май била връзката й с Косьо Самоковеца. Служителите просто й казали, че заради нейна стара връзка, не могат да я пуснат. Според запознати красавицата с фатално излъчване въобще не се притеснила. Нещо повече, тя приела новината спокойно, дори възпитано благодарила. Но останала възмотена от факта, че пускат кого ли не. От посолството й предложили да отиде на другия ден за среща. Цеци за сега не възнамерявала да си губи времето, за да кандидатства втори път, тъй като пътуването й до Щатите не било спешно. Просто смятала да посети Америка с туристическа цел, тъй като никога до сега не е била там. Дали Цеци в крайна сметка ще отлети към страната на неограничените възможности, остава да видим!
Преди седмици в шоусредите се пусна слух, че манекенката се е върнала отново в обятията на футболиста Георги Иванов – Гонзо. Според очевидци, тя изгледала от трибуните мача на сините с БАТЕ Борисов, а малко преди старта на двубоя, красавицата помахала на капитана Гонзо.
Въпреки че е една от най-коментираните светски личности, Цеци не се крие от медийното внимание върху нея. Едно от последните й появявания в обществото бе в началто на лятото на откриването на гръцки ресторант в Несебър.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Няма коментари към тази новина !