Иван Тенев смути Гарелов с маникюр

07.01.2014 15:20 | Видян 1746 пъти

Иван Тенев смути Гарелов с маникюр

Иван Тенев успя да шокира дългогодишния си приятел и съименик Иван Гарелов в първите часове от именния им ден, като се появи на общото им гостуване в предаването „Комисията Павлов” със златист лак.

„Абе, адаш, ще ни излезе име”, хвана се за главата Гарелов, а Агента обясни, че тази екстравагантност се дължи на обещанието му пред себе си да направи нещо различно и нетипично през новата година.

Двамата прители гостуваха на Митко Павлов за имения си ден, който току-що бе настъпил, минути след полунощ. По стара традиция те празнуват заедно, шумно и с много приятели. „Хората свикнаха да колим прасе и да събираме много хора”, каза Гарелов, който допълни, че са правили опити за по-скромен празник „само със стотина гости”, но не им се е получило.

„Започваме празнуването много от рано. Наистина, от 9 часа сутринта има един котел с греяна ракия, защото идваха и по-ранобудни хора като Вежди Рашидов, например”, разказа водещият на публицистичното предаване по TV7 “Оригиналът”. С усмивка Гарелов допълни, че като дойде Ивановден му се иска да емигрира, защото всички очакват големи празненскатва, „а някой път нямаш настроение, имаш работа. Явно сме вдигнали летвата много високо”.

Агент Тенев пък си спомни в студиото на Митко Павлов, че е имало години, в които са празнували и по два дни – когато са празнували с Иван Славков. „Да си Иван е начин на живот”, похвали се Тенев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Няма коментари към тази новина !