Цветелина е с 10 години изпитателен срок

02.01.2014 14:20 | Видян 3465 пъти

Цветелина е с 10 години изпитателен срок

Фолк певицата Цветелина имала гаранционен срок даден от мъжа й, пише Блиц. Половинката й заявил, че й дава 10 годишен изпитателен срок и след това ще я върне на майка й. До момента двамата са 16 години заедно и имат син, но без брак. „Аз пък дадох 20 години изпитателен срок, за да сключим брак. Остават още 4“, призна си Цветелина. Тя се страхувала от брака, тъй като е пяла на много сватби и се нагледала на ужасяващи неща и чула нечовешки коментари.

„Булка не ми се иска да се видя. Пяла съм на толкова много песни въпреки че сме заедно 16 години. И на такива нещо съм се нагледала как брака се разпада още от първия ден“, разкрива тя.

Гласовитата певица вече е магистър по психология от пловдивския университет. Цветелина не скри, че е успяла да надживее славата си и същевременно да спаси личния си живот от жълтите издания. „Изненадана бях от това колко шеметното и бързо станах известна. Работя от 8 клас, пяла съм по заведения и сватби . Честно казано като завърших университета се бях изморила от пеенето. И бях започнала да работя във варненския ансамбъл и в обредния дом и си търсех друго поприще. В ансамбъла задоволявах страстта си да пея“, разказва Цветелина. Тя смята, че най-големия й хит е „100 мерцедеса“.

Това разбрала, когато пътувала в градския транспорт в Димитровград. Тогава чула как шофьорът слуша тази песен. „Тогава така се изплаших и ми идваше да се скрия под седалката. Аз съм смел човек, но тогава славата ме затвори и ме накара да се съобразявам с много неща и честно казано ме изплаши. Тя е голямо изпитание“, признава гласовитата психоложка. Тя смята, че вече няма толкова концерти и затова приема предимно частни ангажименти. Пее на тимбилдинги, семинари, благотворителни балове. 

В момента Цветелина се е отдала на психологията и е върл фен на писателя Джон Кехоу и книгата му „Подсъзнанието може всичко“. „Родителите ми се разведоха когато бях на 20 години. Баща ми почина преди 3 години, внезапно и беше голям шок и за майка ми. Те бяха разделени, но от тези дето се обичат. Имам силна връзка с баща ми. Знам, че е с мен във всеки един момент. Може би, защото така мисля, по-лесно преодолявам болката и липсата му“, разкрива душата си Цветелина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !