Ани Салич и Хекимян сменят Генка и Косьо?

20.12.2013 12:10 | Видян 2790 пъти

Ани Салич и Хекимян сменят Генка и Косьо?

Българските телевизии изтрещяха от трансфери на водещи и репортери през последните месеци. Най-големия шок претърпя Би Ти Ви, където настъпи пълна криза в сутрешния блок след напускането на Ани Цолова и Виктор Николаев. Двамата бяха сменени от репортерите Константин Караджов и Генка Шикерова. След незадоволителния рейтинг, до който докараха медията, предстои нова рокада, коментират в кулоарите на телевизията. Ани Салич, която беше прецакана с предварително уговореното й авторско предаване, отново се завръщала в ефир. Този път вместо като водеща на новините, тя щяла да седне в стола на Генка Шикерова.

За неин партньор пък се спряга Антон Хекимян, който замества Лора Крумова всяка сутрин през уикенда. Говори се, че след като роди, Крумова си е дала изключително малка почивка, за да се завърне отново на екрана на Би Ти Ви.

Поради различни причини някои от журналистите смениха ролите си и дори възкръснаха след дълго отсъствие от малкия екран с нови проекти. Зад рекордните трансфери в рамките на година стоят както финансови, така и политически причини.

Известните водещи Ани Цолова и Виктор Николаев мистериозно напуснаха Би Ти Ви. Другият голям удар на Нова ТВ беше идването на Сашо Диков в медията. Водещият също се раздели тихомълком с бившите си шефове от кабеларката и не разкри истинските причини за разлъката. В началото на годината бившият съпруг на актрисата Аня Пенчева се разкъсваше между двете медии и едва смогваше да ги обгрижва. Бившият спортен журналист от БНТ седна в стола на Мартин Карбовски, който пък премести и двете си предавания от Нова ТВ в ТВ7. Хора от екипа му разкриха пред журналисти, че е „емигрирал“ заради по-добрите финансови условия, които са му били предложени.

Бившето лице на сутрешния блок в държавната телевизия Жени Марчева също си намери нова работа. Журналистката се раздели с БНТ, след като роди, и започна своя собствена рубрика в „Нека говорят“ на Росен Петров.

Телевизионната легенда Юлиан Вучков за пореден път се завърна на екран. След шест медии, през които премина като коментатор през годините, професорът този път акостира в „Евроком“, където води п редаването си „Размисли и страсти“.

След медийния карамбол, който направи президентът Росен Плевнелиев след назначаването на служебния кабинет, зрителите очакват още размествания през 2014 г. Най-вероятно Би Ти Ви ще се опита да се отърси от липсата на по-сериозна публицистика за сметка на турските сериали.

В БНТ пък са изпаднали в пълен цайтнот. В сутрешния блок на държавната телевизия също както Би Ти Ви са решили да разкарат младите водещи Росен Цветков и Ася Методиева, тъй като тотално са убили предаването с музика и скучни теми.

Източник: вестник ''Галерия''

снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !