Алесандра Амброзио: Мъжът ми се дразни, че ме смятат за знаменитост!

17.12.2013 14:30 | Видян 2931 пъти

Алесандра Амброзио: Мъжът ми се дразни, че ме смятат за знаменитост!

Красивият бразилски супермодел Алесандра Амброзио позира за корицата на новия брой на списание Еdit пред обектива на модния фотограф Мигел Ривейро.

Дългокракият ангел на Victoria's Secret показва изкусителното си тяло в бански костюми и разголени дрехи на един от плажовете в Калифорния, където живее с годеника си - американския бизнесмен Джейми Мазур и двете им деца - 5-годишната Аня и 2-годишния Ноа.

Сексапилната 32-годишна брюнетка дава интервю пред изданието, в което откровено коментира теми като пластичната хирургия, ревността и отношението си към бизнеса.

Ето и няколко акцента от интервюто с красавицата:

За ревността:

"Аз мога да бъда доста ревнива. Идвам от семейство, където жените са много силни и властни и буквално управляват къщата и аз съм същата. Затова предпочитам да бъда с мъж, който няма фенки. Когато видя модели да ходят с известни мъже, винаги си мисля, че това не е за мен, защото искам мъжа само за себе си. Не мога да се конкурирам с други жени по отношение на любимия си."

За това дали Мазур се радва на нейната известност:

"О, той не се интересува много от моята работа. Понякога дори се дразни, ако хората се отнасят с мен като със знаменитост."

Дали би се снимала за списание Playboy:

"Бих поговорила с моето семейство преди това. Може би ако снимките са по-художествени, ще го направя. Все пак щом Синди Крауфорд и Стефани Сиймор са го правили, защо аз да не мога?"

За пластичната хирургия:


"От малка исках да стана модел и затова, когато бях на 11 години, се подложих на корекция на ушите, защото малко стърчаха. След операцията се чувствах така, сякаш някой ми беше отрязал ушите. Отне ми една година да се възстановя. За това сега изпитвам ужас от подобни, уж козметични интервенции."

За бъдещите си бизнес планове:

"Надявам се един ден да имам своя бизнес империя. Догодина ще стартирам своя марка за стил на живот и се надявам да е успешна. Когато започнах с професията на модел на 15 години, смятах, че всичко ще свърши, когато стана на 19, но аз продължавам да се развивам."

Източник: Dnes.bg
Снимка: сп.Edit

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !