Алисия пак се изгаври с Николета

17.12.2013 11:30 | Видян 3916 пъти | Гласували 1

Алисия пак се изгаври с Николета

Алисия се заяде със стария си враг Николета Лозанова на тема Валери Божинов, пише inews.bg

Плеймейтката и футболистът, който преди това имаше дълга връзка с фолкаджийката, в момента са пред развод. Певицата използва случая да пусне във Facebook допитване до феновете кой от два предложени текста да запише като ново парче.

Единият от тях – "Добре дошла", си е чиста гавра с настоящата съпруга на Божинов. В него Алисия натяква как лирическият герой – видимо Валери – си държи на стила и постоянно изневерява на половинките си. После певицата продължава още по-яростно атаката със строфата "В списъка на бившите – добре дошла!". Накрая завършва с голяма доза реваншизъм: "Казах ти: "Не бързай!", като ми се смя./ Сега... смея се аз!/ В списъка на бившите му си след мен./ Удобно ли ти е на място две?"

Пред последните дни Алисия изглежда окрилена от старата си нова любов с Ники Михайлов, с когото се раздели преди 6 месеца, припомня в. "Монитор". Вратарят и певицата започнаха да подават все по-ясни сигнали, че са отново заедно. Във Facebook Ники написа "They love each other" (в превод от англ. "Те се обичат") под снимка на два черни джипа "Мерцедес", паркирани един до друг в гаража му.

Те са с еднакви номера и са собственост на футболиста. Единият от тях обаче той подари на Алисия. "Всичко мое е и твое, бебчо", написа на любимата си Михайлов.

Преди дни пък на свое участие певицата позира с малко червено сърце в ръцете си и послание "Обичам те".
 
Снимка: Facebook 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !