"Скорпиънс" загряват със сармички

16.12.2013 14:20 | Видян 1181 пъти

Музикантите от "Скорпиънс" пристигнаха вчера късно следобед у нас. Рокаджиите, които излизат довечера в зала "Арена Армеец", бяха посрещнати на летището от много родни фенове, на които искрено се зарадваха и помахаха за поздрав. Легендарните рокаджии побързаха да се скрият от студа в пет черни луксозни лимузини BMW 7 серия, по една за всеки член на бандата.

Лична охрана пък следваше звездите, пише в. "Стандарт". Снощи "Скорпиънс" са хапнали български манджи в столичен етно ресторант, извън петзвездния им хотел, където се предлагат шопска салата, шкембе чорба и сармички. Малко преди началото на концерта си тази вечер Клаус Майне и компания ще се срещнат с финалистите от втория сезон на музикалното риалити по Нова X Factor, пише Блиц.

Билетите за концерта на "Скорпиънс" са на изчерпване, но все още се намират, обявиха организаторите. Деца до 7-годишна възраст влизат без билет, но и без седящо място и задължително трябва да са с възрастен придружител, с билет и декларация (за закрила на деца на обществени места). Декларацията може да бъде изтеглена от сайта loudconcerts.com. За шоуто се пускат в продажба и ограничен брой места за инвалидни колички, с осигурено място за придружител, който влиза безплатно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !