Джесика Симпсън се отказа от актьорската кариера

13.12.2013 14:10 | Видян 1383 пъти

Джесика Симпсън се отказа от актьорската кариера

Изглежда обаче сега е дошъл моментът, в който певицата ще се откаже от своето второ амплоа на актриса. 33-годишната звезда имаше среден успех при появата си в няколко филма и сериала.

Гордата майка на две момченца е решила да приключи своята кариера в киното и никога повече да не се явява на кастинг за роля. Източник сподели пред RadarOnline.com: „Джесика казала на приятели, че на 100% се отказва от актьорството и никога повече не иска да чете сценарий.

Въпреки че критиците се присмиват на нейната игра, истината е, че тя можеше да направи няколко милиона долара на година само като гостуващ артист в телевизионни реклами“. Преди да започне да се занимава с актьорство, Джесика Симпсън имаше успешна поп кариера. Певицата опита да се реализира и с няколко различни бизнес начинания. Едното от тях беше разработването на собствена модна линия, наречена Jessica Simpson Collection.

След като решила да спре с актьорството, Джесика дори обмисляла възможността да се премести извън Лос Анджелис. Годеникът на русокосата певица – Ерик Джонсън обаче много харесва града, затова засега двойката ще остане да живее там.

„Джесика е строга бизнесдама – с такива доходоносни начинания като модната линия за обувки, например, както и ролята ѝ на майка, тя просто не се интересува изобщо от това да бъде артист или да бъде част от социалната сцена на филмовото производство в Лос Анджелис“, допълва още източникът.

Източник: Blife.bg

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !