Люси заведе Камелия на винено парти

11.12.2013 09:30 | Видян 3310 пъти

Люси заведе Камелия на винено парти

С четиричасово музикално шоу и седемстепенно меню по авторски рецепти на топготвачи от 4 държави, Катаржина Естейт посрещна над 450 гости по време на традиционния си годишен бал в Кемпински хотел Зографски. Специален гост на галавечерята беше единственият “Master of wine” на Балканите и в Югоизточна Европа – г-н Константинос Лазаракис.

Той презентира вината на галавечерята - Chopin Sonata 2012, Les Fleurs 2012, Les Amandiers 2012, Encore Syrah 2012, Encore Malbec 2012, Chopin Concerto 2011 и Question Mark Gold 2010. Най-високо оцененото българско вино - Katarzyna Reserve 2008 бе представено от технолозите Иван и Свилен Кисьови. Андрей Стоилов - Главен готвач на Кемпински хотел Зографски, Парасхос Аксиотис и екипа му от Гърция, Сеифи Али Ерзахин – Турция и трима готвачи от екипа на Жан Бос - Даниел Твърдо, Марчин Оравиец, Михал Млечко, представиха истинско звездно меню с подбрани кулинарни изкушения. Всеки един от готвачите е носител на големи международни награди и е с особен принос към развитието на кулинарната култура в страната, която представлява.

И тази година, Катаржина Естейт спази традицията си да подкрепи деца с изключителни таланти в областтта на музиката и изкуството, като закупи и подари цигулка на Лиляна Димитрова, ученичка в 10 клас на Национално музикално училище "Любомир Пипков". За нейните виртуозини изпълнения е награждавана на редица национални и международни конкурси.
Цветелина Николова, изпълнителен директор на Катаржина Естейт анонсира новия Katarzyna Premium Club.

Създаден като жест към настоящи специални клиенти, които споделят и ценят идеалите на Katarzyna Estate за виното и предлагането му. На членовете на клуба ще бъдат предоставени специални условия и продукти, някои от които не се предлагат на пазара и са създадени само за клуба, както и покани за специалните събития на Katarzyna Estate. “Искаме да направим всичко това като израз на благодарност и признание към нашите клиенти за доверието, което ни гласуват. Нека да продължават да ценят труда, усилията и желанието ни да предлагаме най - доброто. За всичко останало ще се погрижим ние”, сподели г-жа Николова.

Сред светските личности бяха забелязани топ-манекенката Ирен Онтева, както и Люси Дяковска, която бе довела на партито своята любима Камелия и така опроверга слуховете, че двете са разделени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Какво е патриотизмът, ако не любов...

Какво е патриотизмът, ако не любов към храната, която...

Няма коментари към тази новина !